do21092017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers Oostbizz Actueel

Op zoek naar duurzame ondernemers

New Electric

Duurzame ondernemers kunnen zich opgeven voor deelname aan de DAM Prijs 2017. De prijs laat zien hoe het Amsterdamse MKB bijdraagt aan de verduurzaming van de stad. De prijs werd vorig jaar gewonnen door New Electric, een ondernemer die motoren ombouwt naar elektrische aandrijvingen. Inschrijven kan tot en met zondag 8 oktober.

De DAM Prijs is de prijs voor de meest duurzame ondernemer van Amsterdam. De prijs is bedoeld om inspirerende voorbeelden in de stad op het gebied van duurzaam ondernemen zichtbaar te maken en koplopers te belonen. De afkorting staat voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. Met deelname aan de DAM Prijs maak je kans op een geldprijs en een publiciteitscampagne voor de winnaars.

Acht winnaars
Uit de deelnemers worden acht stadsdeelwinnaars geselecteerd. Zij strijden vervolgens om de stedelijke DAM Prijs en de titel ‘Meest duurzame ondernemer van Amsterdam’. Amsterdamse ondernemers kunnen zich tot 8 oktober opgeven voor de vijfde editie van de DAM Prijs. bestaat uit een stadsdeelprijs van € 1.500,- euro met publiciteitscampagne en de stedelijke prijs van € 4000,- euro. Eind november kiezen jury en publiek de uiteindelijke winnaar van de DAM Prijs 2017.

Vorig jaar winnaar uit Oost
New Electric uit Oost was de winnaar van de DAM Prijs van vorig jaar. Het bedrijf uit Oost bouwt auto’s en boten om naar elektrisch. Hiermee zorgt het bedrijf voor schonere lucht in de stad en draagt het bij aan duurzame mobiliteit in de stad.Het omzetten van de motoren naar elektrisch is een tak van sport waar veel handen voor nodig zijn. New Electric is sinds kort een leerwerkbedrijf en leidt mensen op in deze duurzame techniektak. Ook werken er mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Inschriijven
Amsterdamse midden- en kleinbedrijven (MKB) nemen deel door de vragenlijst in te vullen op www.amsterdam.nl/damprijs. Inschrijven kan tot en met zondag 8 oktober. Amsterdammers kunnen duurzame ondernemers ook voordragen via de website. De voorgedragen ondernemer wordt vervolgens benaderd om mee te doen aan de DAM Prijs.   

 


Verberg commentaar formulier Verberg commentaar formulier
  • Vet
  • Cursief
  • Onderstrepen
  • Doorhalen
  • Quote
 
  • 4000 Resterende tekens
   
 
Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |