ma24072017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Oostbizz actueel

Nieuws en informatie voor en door ondernemers in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, tips en foto's zijn welkom bij redactie@oost-online.nl

Cybercrime, zijn jouw bedrijfsdata veilig?

Workshop cybercrimeVeertig procent van het MKB is afgelopen jaar slachtoffer geworden van cybercrime. In veel gevallen is deze databreuk echter nooit ontdekt. Wat kun je doen om jezelf hiertegen te beschermen? En hoe minimaliseer je de datarisico's voor jouw bedrijf? Om je hiervoor handvatten aan te reiken organiseert Nieuwint & Van Beek op woensdag 16 augustus een bijeenkomst over cybersecurity en informatiebeveiliging.

Lees meer...

Last van stress? Ken je mindfulness?

Angela WindAngela Wind (40) woont alweer een paar jaar met veel plezier in Betondorp. Sinds twee jaar is zij Mindfulnesstrainer en geeft nu ook trainingen in Oost. Angela vertelt hoe zij zelf in aanraking kwam met mindfulness en wat een van haar belangrijkste inzichten was. Ook licht zij toe waarom zij denkt dat mindfulness zo belangrijk is, zeker in deze drukke tijd van overbelasting en burn-out.

Lees meer...

'Het is onze droom om het onderwerp de dood uit de taboe-sfeer te krijgen'

Talkshow over de dood op IJburgTVTijdens de juli-editie van Open Coffee Oost vroeg uitvaartbegeleidster Anne-Marie Boogaarts aandacht voor een bijzonder project. Samen met Machteld Wentzel, bekend van IJburgTV, is zij bezig met het maken van een talkshow met als onderwerp: De Dood. 'Het is onze droom om het onderwerp de dood uit de taboe te krijgen', zegt Anne-Marie Boogaarts. 'De talkshow zal worden uitgezonden door IJburgTV, oost-online en hopelijk daarna door meerdere kanalen.'

Lees meer...

WordPress, Social Media & MailChimp voor ondernemers bij Cybersoek

Social mediaCybersoek op het Timorplein organiseert betaalbare cursussen voor ondernemers. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: Cybersoek heeft een aanbod van cursussen voor druk bezette, hoogopgeleide buurtbewoners, die daardoor meer tijd overhoudt om te genieten in en van diezelfde buurt. Vervolgens gaat de winst die wordt gemaakt naar de stichtingskas van Cybersoek. En die wordt aangewend voor het organiseren van workshops en cursussen voor mensen in de buurt die wat minder geld tot hun beschikking hebben.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |