do21092017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Oostbizz actueel

Nieuws en informatie voor en door ondernemers in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, tips en foto's zijn welkom bij redactie@oost-online.nl

Twee Open Coffees gaan samen

Open Coffee OostDe afgelopen jaren was er iedere eerste donderdag van de maand een bijeenkomst van Open Coffee OHG voor ondernemers uit het Oostelijk Havengebied en daar buiten bij boekhandel van Pampus op de KNSM-laan. In overleg met boekhandelaar en gastheer Carel van Pampus en de organisatoren van Open Coffee OHG is besloten dat de twee koffie-ochtenden voortaan samen 'gevierd' gaan worden, en wel op elke derde dinsdag van de maand in De Oude Melkfabriek van Sportsworld.

Lees meer...

Je bent die € 30,- toch wel waard?

Lai-Fong pitcht over het boek Profit FirstJe bent die € 30,- toch wel waard? Met die prikkelende uitsmijter beëindigde Lai-Fong de pitch over het boek Profit First van Mike Michalowicz voor een enthousiaste groep deelnemers die naar de Open Coffee OHG van september waren gekomen. Tijdens de pitch hoorden zij hoe we gerichter naar een gewenste omzet toe kunnen werken en hoe wij kunnen zorgen dat we winst uitkeren aan onszelf voordat het geheel opgeslokt wordt door de noodzakelijke kosten. Een mooie tip/streven voor de tweede helft van 2017! Boekhandel Van Pampus heeft nog een paar exemplaren voor wie deze kennis niet wilt missen!

Lees meer...

Op zoek naar duurzame ondernemers

New ElectricDuurzame ondernemers kunnen zich opgeven voor deelname aan de DAM Prijs 2017. De prijs laat zien hoe het Amsterdamse MKB bijdraagt aan de verduurzaming van de stad. De prijs werd vorig jaar gewonnen door New Electric, een ondernemer die motoren ombouwt naar elektrische aandrijvingen. Inschrijven kan tot en met zondag 8 oktober.

Lees meer...

50-plussers ontdekken op praktijkmiddag wat ondernemen is

Praktijkdag 50 PlusAls vijftigplusser heb je een enorme hoeveelheid ervaring en kennis opgebouwd. Je kunt die te gelde proberen te maken in een baan. Of in je eentje starten als zelfstandige. Maar wat nou als je met een paar mensen je ervaring en kennis bundelt om een onderneming te starten. Een startup met vijftigplussers die elkaar aanvullen en ondersteunen en samen verder komen dan alleen.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |