do21092017

Back Voorpagina oostbizz Nieuws en informatie voor ondernemers

Ontmoet freelancers uit de buurt
Freelance talent uit Oost

Muziek- docenten, klussers en schoonheids- specialistes tot interieur ontwerpers, masseurs...

Natuurfeestorganisator Bart: ‘De natuur is een feest’

Veel inwoners van Amsterdam zouden niet weten waar ze het moeten zoeken als ze zin hebben in een stukje ongerepte natuur. Voor natuurfeestorganisator Bart is dat anders. Hij organiseert dagelijks kinderfeestjes in de echte natuur van Amsterdam en omstreken. Wat zijn doel is? Kinderen net zo enthousiast maken over de natuur als hijzelf.

Lees meer...

Martijn heeft een passie voor online creatie

Freelancer op de bon: MartijnMartijn is online creatief. Hij woont in Amsterdam-Oost en vindt het er heerlijk. 'Ik kom graag bij het Beukenplein, omdat hier een goede sfeer hangt. Ook geniet ik van alle parken die zich bevinden in Oost, ik maak dan ook regelmatig een wandeling door het groen in de buurt.' Martijn maakt websites en houdt zich bezig met social media voor kleine bedrijven.

Lees meer...

Modern met een twist; de stijl van interieurontwerpster Bianca

Freelancer op de bon

Bianca is interieurvormgever. Zij geeft particulieren, bedrijven en scholen advies over hoe zij een passend en uniek interieur kunnen realiseren.

Lees meer...

Chef at home Vincent voelt zich in iedere keuken thuis

Iedereen houdt van lekker eten. Thuiskok Vincent maakt lekker eten in je eigen huis nu nog makkelijker. Vincent, woonachtig in de Retiefstraat, installeert zich in jouw keuken en vanaf dat moment hoef je nergens meer over na te denken en is het alleen nog maar genieten!

Lees meer...

Muzikaal theatermaker Jedidjah over de theaterwereld

Freelancer op e bonMensen hebben vaak hele romantische ideeën over de wereld van theater, modellen of filmsterren. Bijna iedereen zou er wel deel van uit willen maken. Wat veel mensen niet weten, is dat de theaterwereld eigenlijk behoorlijk hard is en dat het heel hard werken is. Muzikaal theatermaker Jedidjah heeft haar roeping in het theater gevonden en vertelt me over de theaterwereld.

Lees meer...

Choreograaf en dansdocente Sanne vindt balans

Microscheurtjes in het bindweefsel staan beter bekend als spierpijn. Na mijn interview met choreografe en dansdocente Sanne wist ik weer precies hoe die microscheurtjes voelen. Ik sprak met Sanne over haar passie voor dans en deed een balansworkshop met haar. Sanne woont in Oost, geeft les in verschillende dans- en bewegingsactiviteiten zoals Moderne dans bij Chassé Dance Studios en is vaak te vinden in de diverse koffietentjes in de Javastraat.

Lees meer...

 

 

Freelance in Oost

Krzysztof, Een bevlogen verteller.

Britt, Weet alles van de 'must-have'

Sanne, Passie voor dans en balans

Jedidjah, Muzikaal theatermaker

Martijn, is online creatief.

 

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |