do21092017

Back Voorpagina Sport Magazine sport en bewegen

Sport actueel

Sport actueel met het laatste nieuws en actuele informatie over sport in Oostelijk Amsterdam. Bijdragen, foto's,  tips en reacties zijn welkom. Mail naar redactie@oost-online.nl

Nieuw clubgebouw van roeivereniging RIC mag gezien worden

Nieuw verenigingsgebouw van roeivereniging RICIn het Amstelkwartier verandert veel. In hoog tempo schieten bijzondere gebouwen uit de grond. Dit deel van Oost is afgelopen jaren uitgegroeid van een industrieel rafelrandje, tot een top-woonlocatie. Een aantal kenmerkende gebouwen is behouden en opgeknapt. Het verenigingsgebouw van roeivereniging RIC is er zo een. De boottochten op de Amstel beginnen voortaan vanuit een vernieuwd clubgebouw. Het botenloods is verbouwd tot een eigentijdse thuisbasis voor de roeiers.

Lees meer...

Sponsorloop Edwin Evers op Science Park haalt 1,3 ton op voor Ronald McDonaldhuis

Edwin Evers Run op Science ParkHalf bekend Nederland liep zaterdag mee in een door Edwin Evers georganiseerde sponsorloop voor het Ronald McDonaldhuis in Groningen. Ook onbekende Nederlanders werkten zich in het zweet op het Amsterdam Science Park. De sponsorloop bracht maar liefst 129.560 euro op voor het goede doel.

Lees meer...

Duurzaam werken aan je gezondheid met hardlopen

Hardloopcursus van ZoevDe kilo’s van zomer er weer af en duurzaam werken aan je gezondheid. Hardloopvereniging ZOEV organiseert vanaf 11 september twee nieuwe hardloopcursussen van gem. 12 weken, een beginnerscursus op maandagavond  en een vervolgcursus op woensdagavond. Sportcentrum Universum (USC) op het Science Park is het startpunt van de cursussen.

Lees meer...

AthenA schenkt hockeyveld aan Bulgarije

De hockey-velden van AthenaBij hockeyclub AthenA werd het hockeyveld vervangen door een nieuw 'waterveld'. Maar wat doe je dan met het oude hockeyveld, een 'semi-waterveld', dat voor de Nederlandse competitie is afgeschreven, maar technisch nog in orde is? De club uit de Watergraafsmeer schenkt het oude veld aan Bulgarije, waar hockey nu nog een kleine sport is. Met het veld kan de Bulgaarse hockeyfederatie een paar honderd kinderen extra laten hockeyen.

Lees meer...

Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar Zeeburgia!

Voetbal-camp bij ZeeburgiaDe voetbalschool van Real Madrid komt naar Zeeburgia en organiseert op het complex van de club een serieuze voetbal-camp van vijf dagen. Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september kunnen jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar deelnemen aan de voetbalweek. Dat is een mooie gelegenheid om onder leiding van top-trainers een prachtige training te volgen.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |