ma24072017

Back Voorpagina Smakelijk Food Magazine van Oost over eten en drinken

Genieten van wat Oost biedt
Nieuws over eten en drinken

Van alles en nog wat over eten en drinken in Oost

Boodschappen doen bij Buurderij Amstelkwartier

BuurderijBestellen via internet is inmiddels heel gewoon. Via het nieuwe initiatief Buurderij Amstelkwartier kun je straks wekelijks verse producten kopen van boeren uit de directe omgeving van Amsterdam. Het gaat heel eenvoudig. Je bestelt online en rekent af. Tijdens een wekelijkse bijeenkomst op de Buurderij, op het terras van tHUIS een de Amstel, haal je deze producten af. Je ontmoet dan de boeren, de producenten, die jou persoonlijk de bestelde producten overhandigen.

Lees meer...

De Vergulden Eenhoorn, eten, drinken en nu ook slapen

Vergulden eenhoorn Bed en BreakfastEeuwenlang werd er gewoond en gewerkt op buitenverblijf en boerderij de Vergulden Eenhoorn aan de Ringdijk. Later kreeg het prachtige monument andere bestemmingen en in 2015 werd het omgetoverd tot een café restaurant. En nu is de metamorfose van de boerderij uit 1702 compleet en kun je er als een echte royalty ook slapen. Een nachtje slapen in een van de vier suites van de bed & breakfast kan vanaf 199 euro voor een kamer per nacht.

Lees meer...

Eten als in de huiskamer bij Dappertutto

DappertuttoooTV   Op de Mauritskade, net om de hoek bij de Dappermarkt, kun je lekker eten in het knusse restaurant Dappertutto. Hella de Groot nam er een kijkje en ontmoette de Zuid-Afrikaanse eigenaar Ted en zijn partner Guido uit Rome. Cameraman Lyk Burggraaff ging met haar mee.

Lees meer...

Proeverij in De Nieuwe KHL: Proef eens iets anders!

Nieuwe kaart Nieuwe KHLDe Nieuwe KHL houdt op vrijdag 14 april de nieuwe lente-menukaart feestelijk ten doop met een proeverij. In vier gangen krijgen de gasten alle gerechten op tafel. Chef Jasper wil hen zo stimuleren eens iets anders te proeven dan hun gebruikelijke keuze. Jasper: ‘Mensen zijn geneigd te kiezen voor wat ze al kennen of lekker vinden. Door alle gerechten in het formaat van een klein voorgerecht op te dienen, willen we onze gasten sturen eens iets anders te proberen. En om samen met vrienden te genieten van nieuwe smaken.’

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |