do21092017

Back Voorpagina Agenda Wat is er in Oost te doen? Cursussen

Zoek je een adres voor muziekles?

Karin Stroo laat je kennismaken met een aantal muziekdocenten en de manier waarop zij les geven. En ben je op zoek naar muziekles in de buurt? We hebben mogelijkheden en adressen op een rijtje gezet.


Zoek muziekles in de buurt

Vioolles in de torenkamer

Vier trappen voeren naar de bovenste regionen van het hoekpand, naar de torenkamer. De ramen geven zicht op de Amsterdamse lucht. In de hoek van de bank ligt een lome poes. Sjanneke Laghuwitz ‘Ik weet niet of je allergisch voor poezen bent? Ik woon hier nog maar sinds kort. Dit schooljaar geef ik voor het eerst hier les. Een aparte leskamer is wel heel handig.’ Ze zet een muziekstandaard klaar en ruimt wat papieren op.

Lees meer...

Gitaarles in de oude slagerij

Het plakplastic op het raam ontneemt niet alle zicht naar binnen. Twee benen en een muziekstandaard steken er onder uit. Gitaarklanken klinken tot buiten op straat.

 

Lees meer...

Twee stoelen tegenover elkaar: celloles

De vierkante woonkamer heeft aan twee zijden ramen. Ingebouwde kasten puilen uit van de boeken. Een blauw blikken trommeltje met ganzen detoneert nog al in het interieur. In de hoek staat een ronde gaskachel. De cello hangt scheef op een stoel.

Lees meer...

Onafhankelijke website met nieuws en informatie voor en door mensen die wonen, werken en studeren tussen Amstel en IJ

Bijdragen en contact 
redactie@oost-online.nl | Copyright 2015 oost-online | All rights reserved | Disclaimer |